top of page

GASTRONOMIE @ DURBUY SUITES

Beste Gasten

Omwille van de kleinschaligheid van ons hotel en omdat wij steeds streven naar een hoogstaande service aan te bieden door het gebruik van verse producten, zullen wij vanaf 20/10/22 ons restaurant openen enkel bij een minimumbezetting van 8 personen.

Indien u een reservatie heeft gedaan met diner en wij een mindere bezetting hebben, zullen wij u laten dineren in een evenwaardig restaurant op 1 kilometer van Durbuy Suites. Dit zal u gemeld worden de dag voor aankomst.

Het restaurant is ook heel rustig gelegen, buiten de drukte van Durbuy en met een gratis parking voor de deur. Wij danken u voor jullie begrip.

Als niet hotel gast kan u ook steeds reserveren.

RESERVEER STEEDS UW TAFEL OP VOORHAND : 0495 512508

MENU Kest en Nieuwjaar

Mise en bouche:

Soep , arrancini met truffels , mousse met twee zalmen

Koude voorgerechten:
Carpaccio van Limousin rundvlees, tartufata en groentenpickles
Of
Toast met gerookte zalm, dille, roze uien en gekonfijte citroenen
Of
Briochebrood en foie gras met kruiden en rabarberconfijt

Warme voorgerechten:
Kroketten van zwezerik met Ricard-tomatensaus
Of
Kikkerbilletjes met wilde knoflook en granenbrood
Of
Koningskrabravioli met schelpdierensap en erwten

Hoofdgerechten:
Tagliata van Iers rundvlees, rucola, sesamolie en balsamico reductie, frietjes
Of
BouillassaisE ( rode mul , coquilles , zalm , kabeljauw ) , rouille en brood
Of
Medaillon van hinde met foie gras portsaus, warme seizoensgroenten en kroketten

 

Kazen:

Kaasboordje uit de streek, Luikse stroop en jam 

 

Desserten :

Colonel Signé Jeanne (amandelmelkijs, frangelico en hazelnoten)
Of
Panna cotta mandarijnen, gelei van citrusvruchten en clementine-ijs
Of
Vivaldi ( donkere chocolade bom, frambozen inzet en witte chocolade ijs )

bottom of page