Ines (Booking.com) - verbleven 09/10/2021

Unieke ervaring

Heel mooi pand met prachtige kamers en zeer comfortabele bedden. Maar het zijn vooral de gastheer Joshua en de chef Christophe die met hun enthousiasme en vriendelijkheid de ervaring compleet maken. Chef Christophe maakt een heerlijk menu klaar terwijl je ernaar zit te kijken in het "huiskamerrestaurant". Zeer tof concept.

Michel (Booking.com) - verbleven 19/09/2021

super!

het onthaal zeer vriendelijk,de maaltijden waren van hoge kwaliteit en een prachtig uitzicht,alles tip top verzorgd,de mensen doen het met passie en liefde voor het vak van begin tot het einde.

Patrick (Booking.com) - verbleven 07/09/2021

Exceptional place with very comfortable rooms and great service.

Exceptional place with just 7 rooms. Very good dinner, Very good service. Great room overlooking the garden. Amazing view from the dinner place. We also very much enjoyed the jacuzzi and the sauna.

award.png

Helen (Booking.com) - verbleven 21/08/2021

Specious room, private usage of the SPA, pool, and sauna! Very comfortable environment to enjoy breakfast, and friendly staff. Definitely will visit again next time!

Johannes (Booking.com) - verbleven 20/08/2021

Super vriendelijk ontvangst. Luxueuze B&B met welness die we zeker nog terug gaan bezoeken.

Nuria Gonzales - Candia (Google) - verbleven september 2021

Privé wellnessruimte, een all star culinaire ervaring, fantastische kamers, een geweldig/groen uitzicht. De ingrediënten voor een fantastisch weekend! We zullen zeker terugkomen. …

Thierry Quenon (Google) - verbleven september 2021

Nous avons apprécié l'accueil et le dévouement des personnes s'occupant de notre bien-être.
Un moment d'exception dans un endroit d'exception ! …

Samuel Vassaux (Google) - verbleven september 2021

Dans un cadre d'exception avec une équipe au top !
Accueil, professionnalisme et discrétion au rendez-vous.
Le cadre est vraiment très accueillant et propice à la détente.
Nous avons mangé un repas délicieux et le petit déjeuner proposé par le chef était parfait.