top of page
Rechercher

OPENING Spa & Wellness

Vanaf 30/4 is onze Spa & Wellness eindelijk OPEN ! U kan in alle rust genieten van de beste gelaat en lichaamsverzorgingen, massages, manicure en pedicure.

Voor onze verzorgingen werken met met het merk PHYTOMER.

Phytomer is een internationale specialist op het gebied van zee-cosmetica, en haalt haar inspiratie uit de zee. De zee is de grootste bron van kostbare voedingsstoffen voor uw lichaam, deze bezit alle elementen (o.a. oligo-elementen, mineralen, vitamine) die nodig zijn voor de gezondheid van uw huid.

Alle producten van Phytomer bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. Het laboratoria van Phytomer hebben aangetoond dat er een overeenkomst is tussen het gedrag van algen en van onze huid, hierdoor worden de producten heel goed opgenomen door de huid. Aan de hand van unieke verzorgingsproducten, die samengesteld zijn uit de beste werkstoffen helpt Phytomer u de agressieve invloeden van verontreiniging en stress tegen te gaan en te strijden tegen de tijd en de gebrek aan vocht.

Phytomer wordt in meer dan 70 landen gebruikt (o.a. in hotels als Marriot Jordan Valley, Hilton Fort Lauderdale en Spa Marine Italy)

Voor meer info: info@durbuysuites.be

3 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page